Duurzame linkbuilding

Pakket Naam Aantal Gastartikelen Sociale Signalen 2de laag Startpagina’s Prijs
Basis 5 – 10 N.v.t. N.v.t. €125
Standaard 10 – 20 N.v.t. N.v.t. €250
Geavanceerd 20 – 25 100 – 200 Inbegrepen €400
Pro 30+ 500 Inbegrepen €500 – 800

Veelgestelde vragen

 1. Vraag: Wat is duurzame linkbuilding?
  Antwoord: Duurzame linkbuilding is een strategie die gericht is op het verkrijgen van kwalitatieve backlinks die langdurig waarde bieden. Dit wordt bereikt door het bouwen van relaties en het creëren van hoogwaardige, relevante content die op natuurlijke wijze links aantrekt.
 2. Vraag: Waarom is duurzame linkbuilding belangrijk?
  Antwoord: Duurzame linkbuilding is belangrijk omdat het zorgt voor een blijvende verbetering van de zoekmachine ranking. In tegenstelling tot kortetermijnstrategieën, die vaak gebruik maken van manipulatieve tactieken, biedt duurzame linkbuilding langetermijnvoordelen en is het minder waarschijnlijk om te worden bestraft door updates van zoekmachine algoritmen.
 3. Vraag: Hoe verschilt duurzame linkbuilding van traditionele linkbuilding?
  Antwoord: Terwijl traditionele linkbuilding vaak gericht is op het verkrijgen van zoveel mogelijk links, focust duurzame linkbuilding op het opbouwen van kwalitatieve links die op lange termijn waarde bieden. Dit houdt in dat er meer nadruk wordt gelegd op het opbouwen van relaties, het produceren van waardevolle content, en het volgen van de richtlijnen van zoekmachines.
 4. Vraag: Wat zijn enkele tactieken die worden gebruikt in duurzame linkbuilding?
  Antwoord: Tactieken in duurzame linkbuilding omvatten het creëren van kwalitatieve content die natuurlijk links aantrekt, het ontwikkelen van relaties met relevante websites en influencers, gastbloggen, en het gebruik van sociale media om content te verspreiden en aandacht te trekken.
 5. Vraag: Hoe wordt het succes van duurzame linkbuilding gemeten?
  Antwoord: Het succes van duurzame linkbuilding wordt gemeten aan de hand van verschillende metrics, zoals de kwaliteit en relevantie van de verkregen links, verbeteringen in de zoekmachine ranking, en een toename in organisch verkeer naar de website.
 6. Vraag: Wat zijn de voordelen van duurzame linkbuilding ten opzichte van snellere, minder ethische tactieken?
  Antwoord: Hoewel snellere, minder ethische tactieken op korte termijn resultaten kunnen opleveren, kunnen ze op lange termijn leiden tot straffen van zoekmachines. Duurzame linkbuilding, daarentegen, biedt duurzame resultaten en bouwt een sterkere, meer betrouwbare online aanwezigheid op.
 7. Vraag: Is duurzame linkbuilding tijdrovender dan traditionele linkbuilding?
  Antwoord: Duurzame linkbuilding kan in het begin meer tijd kosten dan traditionele linkbuilding, omdat het meer focust op het creëren van waardevolle content en het opbouwen van relaties. Echter, de voordelen op lange termijn, zoals duurzame verbetering in ranking en verminderd risico op straffen, maken het vaak de extra inspanning waard.
Scroll naar boven