Linkbuilding uitbesteden

Pakket Naam Aantal Gastartikelen Sociale Signalen 2de laag Startpagina’s Prijs
Basis 5 – 10 N.v.t. N.v.t. €125
Standaard 10 – 20 N.v.t. N.v.t. €250
Geavanceerd 20 – 25 100 – 200 Inbegrepen €400
Pro 30+ 500 Inbegrepen €500 – 800

Veelgestelde vragen

 1. Vraag: Wat houdt linkbuilding uitbesteden in?
  Antwoord: Linkbuilding uitbesteden betekent het delegeren van het proces van het verkrijgen van backlinks naar een externe partij of gespecialiseerd bureau. Deze partijen hebben vaak expertise in verschillende linkbuilding tactieken en strategieën om de online zichtbaarheid en autoriteit van een website te verbeteren.
 2. Vraag: Wat zijn de voordelen van linkbuilding uitbesteden?
  Antwoord: Het uitbesteden van linkbuilding biedt diverse voordelen zoals toegang tot gespecialiseerde expertise, besparing van tijd en middelen, schaalbaarheid van linkbuilding inspanningen, en potentieel snellere en effectievere resultaten.
 3. Vraag: Zijn er nadelen verbonden aan het uitbesteden van linkbuilding?
  Antwoord: Potentiële nadelen kunnen zijn: de kosten verbonden aan het inhuren van een gespecialiseerd bureau, het risico van het aangaan van een partnerschap met een bureau dat black-hat tactieken gebruikt, en mogelijk verlies van directe controle over de linkbuilding activiteiten.
 4. Vraag: Hoe kies je het juiste bureau voor linkbuilding uitbesteden?
  Antwoord: Het kiezen van het juiste bureau vereist onderzoek naar hun reputatie, case studies, klantenbeoordelingen, gebruikte technieken, en hun begrip van de industrie van de cliënt.
 5. Vraag: Wat zijn de kosten van linkbuilding uitbesteden?
  Antwoord: De kosten variëren sterk afhankelijk van de omvang van de campagne, de complexiteit van de benodigde strategie, de doelstellingen en de specifieke diensten die het bureau aanbiedt. Sommige bureaus hanteren maandelijkse retentiekosten, terwijl anderen projectgebaseerde tarieven kunnen hebben.
 6. Vraag: Hoe meet een bureau doorgaans de resultaten van linkbuilding?
  Antwoord: Meestal meten bureaus de resultaten aan de hand van metrics zoals het aantal en de kwaliteit van verkregen backlinks, verbeteringen in zoekmachine ranking voor specifieke trefwoorden, toename in organisch verkeer, en de algemene return on investment (ROI) van de linkbuilding campagne.
 7. Vraag: Wat is de verwachte tijdsduur voordat men resultaten ziet na het uitbesteden van linkbuilding?
  Antwoord: Hoewel het tijdsbestek varieert, vereist linkbuilding over het algemeen geduld. Afhankelijk van de huidige status van de website en de intensiteit van de campagne, kan het enkele maanden duren voordat significante resultaten zichtbaar zijn.
Scroll naar boven