White label linkbuilding pakketten

Ideaal voor webdesigners, internetbureaus, ICT bedrijf die zelf geen kaas gegeten hebben van SEO en linkbuilding in het bijzonder.

Betaalbaar dus je kunt er je marges op pakken.

Betrouwbaar: rapportage wordt zonder merk iedere maand op tijd geleverd

Bovenal effectief: kom over op jouw klanten als een SEO en linkbuilding expert

Pakket Naam Aantal Gastartikelen Sociale Signalen 2de laag Startpagina’s Prijs
Basis 5 – 10 N.v.t. N.v.t. €125
Standaard 10 – 20 N.v.t. N.v.t. €250
Geavanceerd 20 – 25 100 – 200 Inbegrepen €400
Pro 30+ 500 Inbegrepen €500 – 800

Vraag: Wat is white label linkbuilding?

Antwoord: White label linkbuilding is een service waarbij een bedrijf (meestal een SEO of marketing bureau) linkbuilding-diensten koopt van een derde partij en deze vervolgens als eigen diensten aanbiedt aan klanten. Dit wordt “white label” genoemd omdat het label van het product of de service blanco is en de bedrijfsnaam van de koper erop kan worden gestempeld.

Vraag: Waarom is white label linkbuilding nuttig?

Antwoord: White label linkbuilding is nuttig voor bedrijven die hun serviceaanbod willen uitbreiden zonder de noodzaak om de expertise intern te ontwikkelen. Het stelt hen in staat om meer waarde te bieden aan hun klanten door kwalitatieve linkbuilding diensten aan te bieden onder hun eigen merknaam.

Vraag: Hoe werkt white label linkbuilding?

Antwoord: Bij white label linkbuilding, bouwt de leverancier links naar de website van de klant om hun SEO te verbeteren. Deze links kunnen op verschillende manieren worden gebouwd, zoals door middel van gastblogs, directories, sociale media, en meer. De leverancier levert vervolgens rapporten en resultaten aan het bedrijf, die het vervolgens onder hun eigen merknaam aan de klant kan presenteren.

Vraag: Is white label linkbuilding ethisch?

Antwoord: White label linkbuilding is ethisch zolang de gebruikte methoden voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Het is belangrijk om te zorgen voor kwalitatieve links en om technieken te vermijden die kunnen worden beschouwd als manipulatief of spamachtig.

Vraag: Wat zijn de risico’s van white label linkbuilding?

Antwoord: Een van de belangrijkste risico’s van white label linkbuilding is het kiezen van een onbetrouwbare leverancier. Als de gekozen leverancier gebruik maakt van onethische of spamachtige linkbuilding technieken, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de SEO van de klant. Het is dus belangrijk om zorgvuldig een betrouwbare leverancier te kiezen.

Vraag: Wat zijn de voordelen van white label linkbuilding?

Antwoord: White label linkbuilding biedt verschillende voordelen. Het stelt bedrijven in staat om hun diensten uit te breiden zonder de noodzaak om interne expertise te ontwikkelen. Het stelt hen ook in staat om te profiteren van de expertise en ervaring van gespecialiseerde linkbuilding leveranciers. Bovendien kunnen bedrijven deze diensten onder hun eigen merknaam aanbieden, waardoor ze hun klantrelaties kunnen versterken.

Scroll naar boven