Eenvoudige manier om gratis backlinks te krijgen

Ondanks de verwoede roep van SEO doemdenkers op het web, bestaat er eigenlijk nog steeds een gemakkelijke methode om snel veel links te krijgen. Vreemd genoeg denkt niemand er ooit echt aan.

Deze links zijn nog sexy ook. En verder:

  • Zo natuurlijk als maar kan
  • Zijn volledig gediversifieerd
  • Hebben geen voetafdruk
  • Zijn van gerichte klanten
  • Kunnen vaak zelf verkeer opleveren
  • En zijn gratis!

De methode is eenvoudig:

Stap 1: Stel een downloadbaar cadeau samen dat je mailinglijst graag zou willen hebben. Dit kan een of andere eenvoudige gids zijn, insider informatie over je niche of iets anders dat je tegen lage kosten kunt aanbieden.

Stap 2: E-mail je lijst met een eenvoudig aanbod. Bied hen aan om het geschenk 100% gratis te geven als ze simpelweg een link naar je website plaatsen. “Om te adverteren”.

Stap 3: Er is geen stap 3. Het is echt zo eenvoudig. Je krijgt nu heel veel nieuwe links.

Bijzonderheden:

Het enige wat je hoeft te doen is een landingspagina op je site instellen waar de mensen van je e-maillijst naar toe kunnen gaan en de backlink kunnen plaatsen die ze zojuist voor je hebben gemaakt. Nadat ze de link hebben geplaatst, maak je het downloaden eenvoudig, gemakkelijk en vooral automatisch. Doe geen moeite om de backlink eerst te verifiëren, want dat kost je toch niets.

Een gemakkelijke manier om dit te doen is door een Wufoo formulier te gebruiken. Wufoo is op zoveel manieren geweldig en super eenvoudig te gebruiken. Maak gewoon een formulier, zet het op je site en je kunt aan de slag. Het is ook gratis voor klein gebruik, en daarna goedkoop.

Wat kun je verwachten? Met deze methode krijg je meestal een handvol geweldige super niche-relevante links, en een heleboel zo-zo links. Je krijgt ook meestal mensen die alleen maar delen op Facebook in plaats van op een website. Dit is natuurlijk niet echt wat je zoekt, maar wees niet gierig. Ze hebben het geprobeerd en weten niet beter.

Het goede nieuws is dat deze links volledig gediversifieerd zullen zijn, en nog beter ze komen van JOUW DOELGROEPKLANTEN.

Je kunt net zo goed gratis reclame en verwijzingen krijgen van klanten die je al gebruiken. Wie geeft er om links als je gericht verkeer kunt krijgen van iemand die jouw bedrijf aanbeveelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven